Nyheter 2009
 
Cool-Dog`s Chivas Regal(Kiro)
Er HD rønget A
Takk til Merete og Pål
 
Oppdateringer Kommer snart,men dagens gode Nyheter må jeg dele med dere,
Cool-Dog`s Calvados(Kalle)
Cool-Dog`s Cha-Cha
Cool-Dog`s Cherry
Er HD rønget,og alle har A
 
Bilder fra Buskerud

  BIS Cool Dog`s Cha-Cha

  Foto Frank Bjerklund

  BIM Cool-Dog`s Calvados-BIR Cool-Dog`s Cha-Cha

  Foto Frank Bjerklund

  23/1-09

  Vi gratulerer Solan med 3 års dagen i dag.

  Det ble ikke noe bilde av en og en valp denne uken. Det er ikke så lett å få dem til å gjøre det du har tenkt.Men bilde av første måltidet måtte vi få inn. Dem syns nok det var helt topp å få litt annet en bare melk. Alle veier nå rundt 1.5 kg. Øynene har åpnet seg, så nå kan vi se det som foregår rundt oss.

   

  15/1-09

  Da var en uke til gått. Valpene ligger nå på rundt 900 gr, en hanne har passert 1 kg. Øynene er på tur til å åpne seg, så at noen har små spekker i dag. Så i helga tenker jeg dem har åpnet seg. Chira syns ikke det er noe moro å ligge med dem hele tiden, hun vil være mer med oss. Så vi har tenkt å flytte dem ned mot neste helg. Solan er da runden sin en gang om dagen å teller at alle er der.

   

  12/1-09

  Vi Gratulerer Chira med 2 års dagen i dag.

  Søskenkjærlighet

  8/1-09

  I dag er valpene 1 uke, den uka har gått fort. Chira syns dem kan være litt alene nå, slik at hun kan være litt med oss å få kose seg. Å det får hun jo lov til i ca 10 min 2 ganger om dagen. Ellers så ligger hun med dem hele tiden. Har veid dem i deg, å dem har dobblet vekten sin. Solan er å ser at alt er bra med dem, å Chira syns det er helt greit. Hun tenker sikkert, der har jeg barnevakt om en stund. Har lagt inn bilder av valpene under aktuelle kull. Skal prøve å få tatt nye bilder vær uke.

  3/1-09

  Mor og valper har det bra. Har tatt bilder og veid dem i dag. Bildene ble jeg ikke fornøyd med, så det får bli en annen dag. Dem har lagt på seg mellom 50 og 80 gr siden dem ble født. Chira har vært på lang tur i dag, hele 100 meter fra inngangs døra. Har lagt inn bilder fra Aog B kull, om A kull og aktuelle kull. Bildene er ikke av beste kvalitet for det er gammle papir bilder.

  2/1-09.
  GODT NYTT ÅR.

  Vi fikk valper i går, Norges første Springer kull i 2009. 3 hanner og 5 tisper. Det ble født 11 men det var 3 som ikke klarte seg. 2 som var dødfødt og en hun dessverre lå på i dag. Men 8 første gangen er bra. Chira  var litt rar med en gang, men så var mors instinktet der. Hun vasker og steller med dem. Vi må dra henne ut på do, å da går det fort inn igjen. Sendte Tom ut med henne i dag, så jeg kunne få tatt noen bilder. Hun prøver å gjemme dem med både bein, hode og ørene sine. Blir nok bedre om noen dager.  Flere bilder kommer om noen dager.

   

  Se så fine barn jeg har.

  I dag er det 11 år siden jeg hadde mitt første Bulle kull.

  Ally er 11 år i dag. Hun liker å være med på tur, å er i full fart. Jeg bruker å si hun er 11 år i kroppen, men 11 mnd i hode. Vi må bare få Gratulere damen med dagen i dag. Håper hun kan være med oss noen år til.

   

  Ally 11 år,greit med dress i kulda.

   

  28/12-08.

  Først må jeg få med noe som ble glemt sist. Stor takk til Anne-Marit Traaholt og Jan Sagen som var BIS dommere på veteran og voksen i Arvika. Det er alt for lenge siden jeg har fått oppdatert siden, men mitt døgn har bare 24 timer skulle vært noen timer lenger. Vanlige folk vasker golv til Jul, her måtte vi vaske jule tre før vi kunne ta det inn. Solan hadde markert på det. Men det ble da Jul her også. Chira går rundt her å er tykk i magen sin, men nå er det ikke mange dagene igjen. Tror hun syns det er på tide å få dem ut. Men det går ann å leke litt med Bertha for det om magen er stor. Chira var med å laget valpe kasse i går, hun måtte se etter at alt ble slik det skulle være.Fikk nytt kamera til jul av min kjære Tom, så nå knipser jeg av alt og alle. Kjempe moro. Bare Rådyrene til Solan kommer så blir det bilde av dem også. Solan har fått inn bilder på sin side, så har jeg skrevet om Solan. Fortsatt God Jul og Godt Nyttår til dere alle. Her er noen bilder av den gravide i lek med Bertha.

  24/11-08. Arvika Brukshundklubb hadde advents uts den 22/11-08. Det var påmeldt 284 hunder med stort og smått. Springer var det 3 valper og 8 voksne. Dommer var Jane Edvinsson.  Chira  Bir og Solan  Bim. Chira vant gruppa å senere på dagen ble hun Bis 2. Bullterrier var det 1 valp og 3 voksne. Dommer var Ann-Mari Økvist. Bertha Bir og Big 3. Ally Bir veteran siden gikk den gammle damen å ble  BIS veteran. Hun blir 11 år 2/1-09. Søndag var det NKK Hamar, det var ikke vår dag. Solan flat første, Chira flat første. Men det var moro å være der sammen med alle hyggelige springer folk.

   

  Har lagt inn uts res til Micropusen og Prins. Bilder av Holley. Bilde av A og B kull. Alt dette finner du under dyr vi har hatt.

  Velkommen til Kennel Cool Dog.

  Etter mange mnd eller kanskje år, så har jeg endelig kommet i gang med hjemmeside. Med kjempegod hjelp av Simen Moen. Siden blir jo ikke ferdig på en to tre, men ha litt tålmodighet med meg. Jeg er nesten like flink på data som en dame på 80 år, så da tar det litt tid. Det ble mye bilder og lite tekst, men det kommer etterhvert.

  - Lisbeth